Filip Flisar prevzel novi Ford Ranger Raptor, ki odlično izraža njegov karakter

Filip Flisar, nekdanji vrhunski smučar, je ambasador Ford blagovne znamke že vrsto let. Direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, Tomaž Oblak je Filipu v uporabo predal nov atraktiven Ford Ranger Raptor z novim 3.0 EcoBoost motorjem in 215 kW (292 KM).

Filipa Flisarja v zadnjem času spremljamo tudi na njegovi podjetniški poti, saj je nedavno predstavil blagovno znamko Pohorska šunka. Tako je Ford Ranger Raptor že na daleč prepoznaven, saj je elegantno preoblečen v barve blagovne znamke Pohorske šunke. Verjamemo, da boste Filipa in Raptorja srečali na različnih koncih Slovenije, saj je pri promociji zelo aktiven in kot pravi, mu energije ne bo zmanjkalo. V nedavnem pogovoru je priznal, da malo pogreša pravi športni adrenalin, saj za številne poslovne obveznosti porabi največ časa, tako da je šport trenutno na drugem mestu.

Ranger_Raptor_Filip_Flisar_low-21

Filip je že od začetka sodelovanja s Fordom vozil različne športne modele od Focus RSa do najmočnejšega Mustanga, zato mu je srce še toliko bolj zaigralo, ko je prišel novi Ranger Raptor. V kombinaciji z novim 3.0 EcoBoost motorjem in izjemno močjo, kar 215 kW riše nasmeh na Filipovem obrazu.  Ko avto zarohni, postane nepremagljiv na še tako zahtevnem terenu. Raptor Filipu omogoča odlično simbiozo poslovnega življenja in družinskih doživetij.

Ranger_Raptor_Filip_Flisar_low-11

Po prvih prevoženih kilometrih je Filip Flisar mirno pritrdil, da je bila izbira Raptorja prava: »Glede na moj življenjski slog mi pick-up pride zelo prav, ker lahko nanj z lahkoto dam kolo, motor in vse druge stvari ne glede na to, če so čiste ali blatne. Zdaj, ko sem ustanovil blagovno znamko Pohorska šunka, mi pa pride še posebej prav, ker z lahko transportiram karkoli potrebujem. V bistvu zdaj nimam izgovorov, da šunko dostavim do vsakih vrat, pa naj bo teren še tako zahteven.«

Filip je še vedno vpet v različne projekte preko Elana in RedBulla. Ostaja pa tudi srčen in se trudi privabiti čim več mladih otrok v šport preko sodelovanja z Olimpijskim komitejem.

Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana je ob predaji ključev povedal: »Pri Fordu se zavedamo, da je pri grajenju prepoznavnosti blagovne znamke pomembno predvsem dolgoročno sodelovanje. Enako velja za ambasadorske projekte, kjer s Filipom sodelujemo že več kot desetletje, saj smo ga podpirali že v času njegove aktivne športne kariere. Poglobljeno vez in dobro sodelovanje sedaj nadgrajujemo z novim Ford Ranger Raptorjem, ki je super zvezdnik med poltovornjaki in je odlična kombinacija za poslovno uporabo ter aktivno preživljanje prostega časa. Ranger je prva izbira številnih kupcev in je vodilni v segmentu, tako v Sloveniji, kot Evropi, kjer je Ford že osmo leto zapored, številka ena po prodaji gospodarskih vozil. Verjamemo, da nas skupaj s Filipom čaka še veliko novih doživetij.«

Comments

comments