Ford Mustang je idealen avto za novi video skupine Little Mix

Najbolj vroče ime v popu se lepo sklada z najbolje prodajanim športnim avtom na svetu*, še posebej, če skupaj nastopata v videu za pesem z naslovom “Power” (Moč).

 

In prav to so hoteli Little Mix za svoj novi singel z albuma Glory Days, ki kraljuje na vrhu lestvic. V videu, posnetem v Los Angelesu, si Ford Mustang Shelby GT350 ‘oder’ deli z Leigh-Anne, Jesy, Jade in Perrie, ko pojejo o vrlinah žensk, ki znajo poskrbeti zase in imajo vse niti v rokah.

 

“Mustang je fantastičen! Seksi in kul in s čudovito notranjostjo,” so povedali člani skupine, ki v videu pojejo in plešejo ob legendarnem modelu. Little Mix so trenutno sredi evropskega dela svetovne turneje, med katero so doslej nastopili v Nemčiji, Avstriji, Švici, Italiji, Belgiji, na Nizozemskem, Danskem, Švedskem in v Franciji, sledijo pa koncerti v Veliki Britaniji.

 

Legendarni Mustang, ki je na trg prišel leta 1964, je del popularne kulture, saj je nastopil v več kot 3800 filmih, najdemo pa ga tudi v številnih pesmih. Zdaj je naprodaj tudi v Evropi, kjer lahko kupci izbirajo med kupejsko različico (‘fastback’) in kabrioletom.

 

Mustang je avto z resnično zvezdniškimi lastnostmi, ki povsod zbuja občudovanje,” je povedal Greg Dawson, podpredsednik za komunikacije in stike z javnostmi pri Fordu Evropa. “Ideja, da bi Mustang nastopil v novem videu skupine Little Mix, nas je navdušila in z veseljem smo jim pomagali.”

Comments

comments