Priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023

Ljubljana, 2. 2. 2024 – Podeljeni so bili nazivi ‘Fordov trgovec leta’ za leto 2023 in dve plaketi ‘Fordov serviser leta’.

V letu 2023 je lovoriko najboljšega trgovca ponovno osvojilo podjetje Avto Edo iz Podplata, to je njihov že tretji zaporedni naziv. Najboljša serviserja v letu 2023 sta bila Avto Edo, tokrat prvič tudi v tej kategoriji, pridružil pa se mu je tudi lanski zmagovalec Avtohiša Lavrenčič iz Ajdovščine. Osvojeni nazivi so dokaz doseganja najvišjih standardov kakovosti, zadovoljstva strank in drugih meril, ki v največji možni meri poosebljajo vrednote znamke Ford.

»V družbi Summit motors Ljubljana nam je v čast podeliti priznanja najboljšim Fordovim trgovcem in serviserjem. Ponosni smo, da naši poslovni partnerji prepoznavajo pomen izbora in iz leta v leto izboljšujejo svoje rezultate. Izjemni dosežki podjetja Avto Edo, ki na svojem področju dosega odlične prodajne rezultate in beleži visoko raven zadovoljstva strank, predstavljajo dober zgled vsem, ki imajo priložnosti za izboljšave. Tokrat se nam je prvič v zgodovini izbora zgodilo, da je ena avtomobilska hiša osvojila kar obe lovoriki, tako za naziv najboljšega trgovca, kot tudi serviserja. Avto Edu zato iskreno čestitamo. Zavedamo se, da so servisne storitve danes enako ali še bolj pomembne, zato na področju najboljših serviserjev plaketo že drugič zapored predajamo tudi Avtohiši Lavrenčič, ki odlično skrbi za svoje stranke. Verjamemo, da jim bodo osvojena priznanja še dodatna vzpodbuda za doseganje in preseganje ciljev v prihodnje,« je izbiro najboljših utemeljil David Jurič, generalni direktor družbe Summit motors Ljubljana.

Ob osvojenem priznanju je Alen Jagodič, prokurist podjetja Avto Edo, povedal: »Ponovno osvojeni naslov ‘trgovec leta’ potrjuje, da smo odlična ekipa, ki delo opravlja s srcem, hkrati pa nam ponovno prinaša dodatne izzive, saj želimo biti vedno boljši. Čeprav se nam morda zdi, da smo že dosegli vrh, nam uspeva, da vsako leto presežemo zastavljene cilje. Vsak dan se trudimo, da dosegamo visoke standarde, ki se v avtomobilski industriji neprestano dvigajo, zato je osvojitev tega priznanja čedalje zahtevnejša. Verjamem, da so osvojena priznanja odličen dokaz, da smo zaupanja vreden poslovni partner, saj je zadovoljstvo naših strank naša prioriteta.« Nadaljeval je: »Tudi osvojeno priznanje za ‘serviserja leta’, kaže naše odlično delo in dopolnjevanje znanja z vsemi novostmi v avtomobilizmu. Želeli smo prenesti znanje iz prodaje in ob priznanju za najboljšega Fordovega trgovca je bil naš cilj, da dosežemo nov mejnik z osvojitvijo naziva ‘serviser leta’. Ob tem bi se radi zahvalili naši odlični ekipi serviserjev in zvestim strankam, ki jim bomo še naprej zagotavljali odlične storitve najboljšega Fordovega serviserja. Kot manjšemu družinskemu podjetju nam osvojitev obeh naslovov hkrati ogromnopomeni. Celotna ekipa je vložila zelo veliko trdega dela, da smo osvojili obe priznanji.«

Avto Edo je Fordov poslovni partner že od začetka delovanja, kar zaznamujejo številni preseženi mejniki in poslovna rast, tako na področju prodaje kot tudi servisnih storitev, je še poudaril direktor Edo Jagodič, ki je skupaj s sinom prevzel priznanji.

Fordov serviser Avtohiša Lavrenčič je prav tako prejemnik naslova ‘Fordov serviser leta’. Direktor Bojan Lavrenčič je ob prejemu osvojene lovorike povedal: »Že drugo leto zapored osvojeni naziv ‘serviser leta’ nam pomeni zelo veliko. Daje težo našemu vsakodnevnemu trudu in prizadevanjem za kakovostno in strokovno opravljeno storitev. Zahvaljujemo se naši usposobljeni ekipi in strokovnemu osebju, ki vsak dan vlaga veliko naporov za izpolnjevanje najvišjih standardov. Stalno izobraževanje in specializacija dela ostajata ključni usmeritvi našega podjetja tudi v prihodnje. Veseli nas, da so stranke tudi letos v nas prepoznale zaupanja vrednega partnerja.«

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov pri merjenju zadovoljstva naših strank v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji. Doseženi rezultati se iz leta v leto izboljšujejo in tako dokazujejo, da je pri Fordu kupec s svojimi potrebami in željami vedno na prvem mestu.

Comments

comments

16 thoughts to “Priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023”

 1. Прошу прощения что не в тему, но очень надо. Профинансировали, захотел послать нуждающемся, погорельцам баньку.Здесь присмотрел нормальные готовые мобильные бани квадробочки, якобы от производителя с более менее недорогими рассценками. Дайте ссылку еще какие нормальные производители с недорогими ценами или может где есть по акциям в районе?

 2. Within the continuously evolving world of SEO, instruments and methods that might efficiently enhance a website’s digital appearance are in continuous request. Introduce XRumer, a state-of-the-art software built to enhance link-building drives. With the aid of the capability to post on forums, weblogs, guestbooks, and other platforms by default, XRumer transforms the way online marketers tackle off-page SEO. This powerful tool avoids general online hurdles like CAPTCHAs, guaranteeing an unbroken and productive backlink production method. A skillfully executed XRumer SEO run could considerably raise a site’s search engine rankings, driving organic traffic and boosting online appearance.

  Nevertheless, while the capability of XRumer is undeniable, its use necessitates a planned and careful strategy. Like all SEO instruments, the outcomes are just as good as the strategy after them. Over-reliance or misuse can lead to undesired results, like sanctions from search engines for artificial link building. Therefore, when embarking on an XRumer SEO run, it’s crucial to emphasize value over quantity, aiming at relevant and high-authority sites that conform with the brand’s principles. In the hold of a trained SEO professional, XRumer turns into a powerful asset, bridging the divide between a brand and its internet potential.

  Telgrm: @xrumers
  Skype: XRumer.pro

 3. Big news! We’ve discovered an amazing method to enhance your website’s security and speed.
  By partnering with Cloudflare, we’re able to:

  Enhance the loading speed of your site for your visitors, ensuring a smoother browsing experience.
  Ensure its protection from cyber-attacks, ensuring seamless operation.
  Secure sensitive information from online threats, safeguarding your data.
  Streamline website management, all in one convenient location, making it easier for you.
  And the cherry on top? It’s just a one-time payment of $20!
  Don’t let your website fall behind. Get in touch to upgrade now!

  https://skillset.surge.sh/posts/cf-bot-protection/

 4. Заказать двери на заказ в Москве
  Изготовление дверей на заказ по индивидуальным размерам
  Советы по выбору дверей на заказ
  Виды и оттенки дверей на заказ
  Двери на заказ: доставка и монтаж дверей на заказ
  Бюджетные варианты дверей на заказ
  Шпонированные двери на заказ: преимущества и недостатки
  Железные двери на заказ: надежность и безопасность
  Двери на заказ с электронным замком
  Двери в квартиру и дачу https://mebel-finest.ru/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja