Ford obeležil 25 let delovanja v Sloveniji v najsodobnejšem salonu FordStore Summit avto

Za Fordom v Sloveniji je uspešnih prvih četrt stoletja, ki so ga s sodelavci, poslovnimi partnerji, mediji in tujimi predstavniki slavnostno obeležili z dogodkom v prenovljenem salonu FordStore Summit avto. Uvoznik vozil Ford, Summit Motors Ljubljana, je skupaj s Summit avtom za obiskovalce poleg uradnega dela pripravil tudi druženje ob glasbenim in plesnim dogajanju v najsodobnejšem prodajnem salonu FordStore.

Ljubljana, 17.10.2018 – Nakup novega vozila je za kupca izjemen trenutek, zato je FordStore namenjen obisku za navdih. Le 400 trgovin na svetu je ustvarjenih po tem edinstvenem konceptu, kjer je obisk pravo doživetje, za obiskovalce pa je poskrbljeno na najvišjem nivoju.

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-370

Intuitivna orientacija avtosalona zagotavlja razdelitev v vsebinske cone, prijeten ambient pa ustvarja pogoje za boljšo interakcijo kupcev z osebjem in blagovno znamko. Svoje bodoče vozilo lahko začutite, še preden ga prvič preizkusite. V športnem vzdušju, aktivnem, družinskem ali v »kotičku Vignale«, ki je namenjen prestižnim voznikom in vozilom. Udobje in prijetna (vozna) izkušnja, ki ostaja srčika Fordovih vozil, sta v ospredju tudi v najnovejšem Fordovem salonu v Sloveniji, FordStore Summit avto.

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-313

Edinstveni dvojni mejnik Forda v Sloveniji je izpostavil David Jurič, generalni direktor Summit Motors Ljubljana, ki je s ponosom preletel napredek Forda v svojih prvih 25 letih delovanja v Sloveniji. Fordovo znamko v Sloveniji danes zastopa 17 trgovcev, 27 pooblaščenih serviserjev in 5 Centrov za poslovne uporabnike, ki poslujejo v skladu z visokimi Fordovimi standardi, ki so v tem času prodali preko 91.000 vozil. »Zahvala gre vsem zaposlenim in članom pooblaščene prodajne mreže. Brez vas ne bi bili, kjer smo danes. Zelo pomemben del naše družine pa niso samo tisti, ki delajo za Ford ampak tudi tisti, ki jim služimo. Naše cenjene stranke, poslovni partnerji, naš namen, pomen in cilj je reševati izzive v vaši mobilnosti in to delamo z velikim veseljem. Družina se širi kot delež. In kot delež v storitvah, torej ljudje, ki delajo za ljudi, je dobro, da razmišljaš tudi širše – v družbi, v kateri deluješ, skupnosti, v kateri podjetje obstaja in tukaj se začne zgodba naših sponzorstev, ambasadorjev, družbeno odgovornih projektov, preko katerih nam nasproti prihajajo čudoviti, navdihujoči ljudje. Hvala ker ste in kar ste.«

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-115

Nekaterim izmed teh srčnih zgodb, ki so pomemben del Fordove zgodbe, smo bili priča tudi tekom programa s kratko predstavitvijo Fordovega sodelovanja s Smučarsko zvezo Slovenije, projektom Štartaj Slovenija, Kolesarsko zvezo Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, s katero Summit motors Ljubljana sodeluje že 12 let.

Spregovoril je še generalni direktor Summit avto, Jaka Kavčič, ki je poudaril pomembnost svojih zaposlenih za uspešno prvo četrtletje: »Poleg naših celovitih rešitev, ki jih ponujamo strankam in predstavljajo naš »hardware«, je pri nas najpomembnejši naš »software«, torej naši zaposleni. Brez njih danes ne bi bilo te zgodbe. Ponosen sem, da imam ekipo, ki dela, kar se kaže v rezultatih in zadovoljstvu naših strank. V čast nam je, da smo prvi v Sloveniji, ki odpiramo salon FordStore, seveda z neizmerno pomočjo naših lastnikov in uvoznika.«

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-262

Na odru se jima je pridružil tudi Keizo Takahashi, predsednik skupine Summit Motors, ki je poudaril, da pozitiven odnos, odločna energija vodstva obeh podjetij in izredne zgodbe sestavljajo mozaik, ki predstavlja svetlo prihodnost Forda v Slovenij. »Danes praznujemo majhen del tega mozaika, sestavljenega iz zgodb, ki jih v zadnjih nekaj letih pišemo skupaj,« je še dodal.

Večer sta s svojim obiskom počastila tudi gospod Roelant de Waard, podpredsednik Forda Evropa za trženje, prodajo in servis ter gospod Tomohiro Yoneyama, generalni direktor za avtomobilsko in gradbeno področje pri Sumitomo Corporation Europe Limited.

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-115

Praznovanje 25 let delovanja Forda v Sloveniji in prenovljen salon FordStore Summit avto so poleg poslovnih partnerjev, sodelavcev in medijev z udeležbo podprli tudi številni Fordovi ambasadorji, med njimi kuharski chef Bine Volčič, nekdanji smučar Rok Perko, priznana vizažistka Martina Vrhovnik in visokoleteča ambasadorja, Filip in Blaž iz dvojice F&B Acrobatics.

Summit Motors - Ford - oct 2018 - Photo Ziga Intihar-285

S pogledom v prihodnost, ki je eden izmed Fordovih temeljev, je nagovor zaključil tudi David Jurič, ki pravi: »Nenehne spremembe v tehnologiji za varnost in udobje so za naslednjim ovinkom, za drugim ovinkom avtonomna mobilnost, za tretjim elektrifikacija. Prepričani smo, da bomo skupaj v vaši družbi uživali še parkrat 25 let vsega tega«. Z naložbo v najsodobnejši prodajno servisni center FordStore Summit avto pa bodo doživetja kupcev, ki so del Fordove barvite družine, kakovostna, sodobna in, tako kot Fordova vozila, na najvišjem nivoju.

Comments

comments