Team Fordzilla ‘v živo’ z oddajo TFZ:TV na Twitchu

Ekipa Team Fordzilla je svetu e-športov vtisnila neizbrisen pečat, zdaj pa je napovedala še mesečno TV oddajo na platformi s pretočnimi vsebinami Twitch.

Enourno oddajo ‘v živo’ z naslovom TFZ:TV bo vodil Angelo Bülow, nemški kapetan Team Fordzilla, potekala pa bo enkrat mesečno v petek zvečer. Redno se mu bodo pred kamero pridružili tudi drugi kapetani ekipe iz Francije, Italije, Španije in Velike Britanije.

Poleg zadnjih novic iz sveta simulacij dirk po Evropi bo oddaja TFZ:TV prinašala intervjuje s ključnimi predstavniki igričarske skupnosti, napotke in namige ter ocene iger in opreme, v nekaterih epizodah pa bodo lahko gledalci ekipo Team Fordzilla spremljali na Fordovih pustolovščinah. Tako se bo na primer v prvi epizodi španska ekipa odpravila v gorate Pireneje, kjer bodo preizkusili Kugo PHEV s štirikolesnim pogonom in povsem električnega Mustanga Mach-E, kaj vse zmore pa bo pokazal tudi edinstveni Ranger Raptor.

Med oddajo TFZ:TV bo navdušencem na voljo tudi možnost interakcije, saj je glavni namen zagotoviti zabavo, informacije in dozo pristnega razvedrila 22,7 milijona aktivnim dnevnim gledalcem Twitcha po vsem svetu.

Prva epizoda TFZ:TV bo predvajana ta petek, 2. aprila, ob 20.00h, ogledate pa si jo lahko na tej povezavi: www.twitch.tv/teamfordzilla.

Spoznajte gostitelje

Nemški kapetan ekipe Team Fordzilla Angelo bo vodil oddajo, da bo oddaja kar se da zabavna, pa se mu bodo redno pridružili tudi kapetani ekipe Team Fordzilla iz Francije, Italije, Španije in Velike Britanije:

  • Angelo (Nemčija) – ima veliko izkušenj s pretočnimi predvajanji in je predstavil že kar nekaj videoposnetkov ekipe Team Fordzilla; Angelo se že skoraj 25 let ukvarja z igričarstvom, zato zelo dobro pozna to področje.
  • Donald (Francija) – ni le strokovnjak za igričarstvo, leta 2002 je bil Donald tudi prvi lastnik Forda Focusa RS v Franciji. Poleg tega je bil producent in voditelj ene prvih televizijskih oddaj o simulacijah dirk v Evropi.
  • Sara (Italija) – strastna kapetanka ekipe Team Fordzilla z bogatimi izkušnjami v različnih zvrsteh igričarstva. V sezoni 2019–2020 je bila sovoditeljica italijanske e-športne oddaje z naslovom ‘House of Esports’ in redno predstavlja vsebine na svojem kanalu na Twitchu.
  • Jose (Španija) – Jose skrbi za skupini Pro in Elite, išče nove talente in pomaga razvijati njihove veščine. Kadar se ne ukvarja z igričarstvom, načrtuje svoje naslednje potovanje.
  • Theo (VB) – redno se pojavlja na zaslonu – Theo je zaljubljen v dirkaške igre in hitre avtomobile, ki imajo pomembno vlogo na njegovem video kanalu Blackpanthaa z več kot milijonom naročnikov.

Ekipa Team Fordzilla

Ekipo Team Fordzilla so predstavili na dogodku Gamescom leta 2019, prizadeva pa si najti ekipe voznikov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji, od koder so bili izbrani kapetani ekipe. Poleg tekmovanja na regionalnih in evropskih prvenstvih v simulacijah dirk je ekipa Team Fordzilla v letu 2020 gostila tudi lastno tekmovanje Fordzilla Cup.

Na Gamescomu 2020 so predstavili tudi dirkalnik Team Fordzilla P1, prvi virtualni dirkalni avto, ki so ga razvili s sodelovanjem igričarjev in dizajnerjev proizvajalca avtomobilov. Kot da to ne bi bilo dovolj, so samo tri mesece pozneje pokazali še dejanski model vozila v naravni velikosti.

Navedki

“Približno 70 odstotkov TFZ:TV bo osredotočenih na igričarstvo in kulturo simulacije dirk, poskrbeli pa bomo tudi za novice ekipe Team Fordzilla ter iz širšega sveta igric in e-športov. Skupnosti bomo omogočili povezavo s Fordom na področjih, ki so zanesljiva, pomembna in predvsem zabavna. Z vsemi potezami in funkcijami, ki navdušujejo gledalce Twitcha, bomo Ford predstavili kot sodobno, živahno, energično in vznemirljivo znamko.”

Emmanuel Lubrani, Team Fordzilla

Comments

comments