Navdušenci nad Fordi lahko z najnovejšo posebno različico Pume posežejo po zlatu

Lani  je Ford s pomočjo navdušencev oblikoval posebno, številčno omejeno različico izjemno zmogljive Pume ST.

Skoraj 275.000 posameznikov je prek Twitterja in Instagrama glasovalo o barvnih kombinacijah in oblikovanju ter nam pomagalo izbrati ime: Puma ST Gold Edition.

Končni izdelek je bil tako osupljiv, da smo se odločili uporabiti podoben poseben slog tudi za mlajšo sestrico Pume ST – Pumo ST-Line.

Naša nova Puma ST-Line Gold Edition je na voljo v dveh presenetljivih barvnih kombinacijah: v različici z barvo karoserije Black Agate z mat črnimi in Aurora zlatimi črtami ter v svetlejši različici z barvo karoserije Grey Matter z belimi črtami. Obe različici krasijo 45,7 cm (18”) platišča Gold Aurora.


Zlata tematika se nadaljuje tudi v notranjosti s številnimi poudarki v barvi Gold Aurora, vključno z oblogo Sensico® na ročni zavori in manšeti prestavne ročice.

Pametna tehnologija vključuje informativno-razvedrilni sistem SYNC 31 z glasovnim upravljanjem in osrednjim 20,3 cm (8”) zaslonom na dotik. Na voljo sta tudi 31 cm (12,3”) digitalna instrumentna plošča in brezžična polnilna blazinica za vaš združljivi pametni telefon.

Naša Puma ST-Line Gold Edition dobi zlato zvezdico tudi za zmogljivost. Med pogoni, ki so na voljo, je majhen, a osupljivo močan 1,0-litrski motor EcoBoost Hybrid s 155 KM,2 ki ga lahko dopolnjuje šeststopenjski ročni ali sedemstopenjski samodejni menjalnik.

Prva vozila v omejeni seriji so že na voljo pri pooblaščenih Fordovih trgovcih tudi v Sloveniji.

Comments

comments