Fordovi modeli Active so izjemno priljubljeni pri uporabnikih, željnih pustolovščin: na poti tudi novi SUV EcoSport Active

Povpraševanje po vozilih, ki uporabnikom pomagajo kar najbolje izkoristiti svoj prosti čas na prostem, zagotavlja izjemen uspeh Fordovih pustolovskih različic Active.

Ford je od uvedbe leta 2018 prodal že več kot 55.000 Fiest Active, prvega modela z različico Active. Približno vsak peti Focus, ki so ga prodali v prvi polovici letošnjega leta, je bil v različici Active, Ford pa je pred kratkim paleto različic Active še razširil in bo zdaj vključevala modele Transit Custom, Transit Connect, Tourneo Custom in Tourneo Connect.

2020_FORD_EcoSport_Active_11

Nedavno opravljena anketa za European Outdoor Group (skupnost ljubiteljev dejavnosti na prostem) je pokazala, da se 70 odstotkov sodelujočih v anketi, ki so jo izvedli po vsej Evropi, izrazito veseli sodelovanja pri dejavnostih na prostem, 86 odstotkov pa jih je navedlo, da so dejavnosti na prostem bistvene za dobro počutje ljudi. Več kot polovica jih je povedalo, da so med letos poleti uvedenimi omejitvami zelo pogrešali izlete v naravo.1

2020_FORD_EcoSport_Active_04

Poleg drznega in robatega oblikovanja so Fordovi modeli Active zasnovani za zagotavljanje večje zmogljivosti in prilagodljivosti, ki z namensko izdelanimi komponentami od vzmetenja in krmiljenja do diferenciala z omejenim zdrsom dopolnjujeta dejavnosti daleč od asfaltiranih cest.

Ford danes predstavlja novo različico Active kompaktnega športnega terenca Ford EcoSport.

Z edinstvenim oblikovanjem zunanjosti in notranjosti ter za športne terence značilnim večjim odmikom od tal in dodatno zaščito karoserije za premagovanje grobih cest bo EcoSport Active ljubiteljem pustolovščin pomagal kar najbolj uživati v aktivnem življenjskem slogu.

2020_FORD_EcoSport_Active_15

“Uporabniki pravijo, da so navdušeni nad drznim oblikovanjem, praktično notranjostjo in vsestranskostjo EcoSporta, ki je postal del njihovega živahnega vsakdana, zato z veseljem uvajamo še različico Active, ki športnemu terencu doda še več teh odlik,” je povedal Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa. “EcoSport Active bo dopolnil paleto modelov Active, ki z dodatno zmogljivostjo in robatim slogom nagovarjajo ljubitelje dogodivščin na prostem.”

Za preprostejšo uporabniško izkušnjo pri nakupu

Ford uvaja novo strategijo različic, s katero bo kupcem na voljo izkušnja nakupa z večjo vrednostjo, več opreme in poenostavljenim postopkom brez stresa.

2020_FORD_EcoSport_Active_06

Modeli bodo na voljo v treh glavnih skupinah različic: ST-Line za vse, ki iščejo športen slog z navdihom oddelka Ford Performance, Titanium za ljubitelje razkošja in udobja višje ravni ter Active za uporabnike ‘na lovu’ za maksimalno vsestranskostjo in dogodivščinami.

2020_FORD_EcoSport_Active_07

Priročni paketi opreme bodo združili najpogosteje izbrane možnosti – tako bo na voljo še več za isto ceno, kupci pa bodo preprosteje izbrali pravo opremo za svoje potrebe. Vsi, ki bodo želeli svojemu Fordu vtisniti osebni pečat, bodo lahko še vedno izbirali v pestri paleti individualnih možnosti.

“Naša vozila so dovršena, navdušujoča in preprosta za uporabo in naše stranke si zaslužijo prav tak postopek nakupa. Z novo izkušnjo pri nakupu boste preprosteje in hitreje izbrali pravi Fordov model zase, ki vam bo nudil še več,” je dodal de Waard.

2020_FORD_EcoSport_Active_08

Ford EcoSport Active je na voljo od 19.420 € (cena vključuje prodajno akcijo). Oprema, ki je vključena serijsko in je nadgradnja opreme Titanium vključuje: črno streho, unikatna Active platišča iz lahke zlitine, Active obrobe kolesnih lokov v črni barvi, vzdolžne strešne nosilce v črni barvi, dodatno zatemnjena stekla, sedežne prevleke v kombinaciji usnja z Nordic Blue šivi. Prav tako se na zunaj EcoSport Active loči po značilno Active oblikovani prednji maski.

Comments

comments