Salon vozil Citroën in servis na novi lokaciji v Kopru

Podjetje Avtoplus d.o.o. je  odprlo v Kopru, na Istrski cesti 55  prodajno servisni salon za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 250 m².

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroën in DS, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Citroën Select,prodajo dodatne opreme in Citroë ter DS boutique izdelkov, prodajo originalnih  rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo.

 

Podjetje Avtoplus je družinsko podjetje z 80 zaposlenimi, ki ima bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že tretja generacija. Tudi zato, se je Citroën Slovenija odločil okrepiti svojo prisotnost na obalnem območju, ki po obsegu prodaje predstavlja kar 13% celotnega slovenskega trga. Avtoplus s svojim profesionalnim pristopom namreč dokazuje, da je pravi partner za znamko Citroën in DS.

 

Direktor znamk Citroën in DS, g. Filip KOREN, je poudaril pomen novega  salona v Kopru: »Za znamki Citroën in DS je otvoritev prodajno-servisnega salona Avtoplus v Kopru ključnega pomena, saj od tam izvira največji odstotek naših kupcev. Na tem območju beležimo tudi največ naših zvestih strank. Iz tega razloga se iskreno veselimo novega koncesionarja, verjamemo vanj in mu želimo uspešen začetek prodajo-servisnih aktivnosti v okviru znamk Citroën in DS«.

 

Direktor podtjeta Avtoplus, g. Boštjan Bržan pa je dodal: »Za blagovno znamko Citroën in DS smo se odločili, ker smo prepoznali priložnost in izziv, da kupcem širše obalne regije ponudimo kakovostne in tehnološke dovršene avtomobile ter z njimi povezane storitve. Verjamemo v znamki Citroën in DS ter našo skupno rast z znamki, ki ju bomo s ponosom zastopali. Naša glavna prioriteta je skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo, saj se zavedamo, da je le-to ključ do uspeha «.

Comments

comments