Ford bo na Tednu tehnologije v Londonu predstavil nov raziskovalni projekt, ki bi lahko pomagal spremeniti način potovanj po svetu

16. junij 2016 – Ford bo na Tednu tehnologije v Londonu razkril nov raziskovalni projekt, ki bi lahko zagotovil pomemben vpogled v prihodnost mobilnosti.

 

Ford je partner Tedna tehnologije, ki Londonu zagotavlja sloves globalne centrale tehničnih inovacij. Vinyl Factory v londonskem predelu Soho bo 21. junija ob 16.30 po srednjeevropskem času prizorišče strokovnega posveta in srečanja z naslovom ‘Spremembe načina potovanj po svetu’, med katerim bo Ford objavil več podrobnosti o svojem raziskovalnem projektu.

 

Strokovnjaki s področja mobilnosti in tehnologije iz družbe Transport for London, sistema za geokodiranje What3Words, na tehnologijo osredotočene komercialne banke Lepe Partners in globalnega dizajnerskega podjetja IDEO bodo sooblikovali razpravo, ki jo bo vodil strokovnjak za zagonska podjetja, posrednik in svetovalec Bindi Karia.

 

Med srečanjem bo Ford predstavil raziskovalni projekt ter prikazal razvoj na področju skupne rabe avtomobilov, pametnega parkiranja in storitev za skupne prevoze, razstavil pa bo tudi svoje modele Fiesta, Focus Electric in Transit, prilagojene za projekte in storitve s področja mobilnosti. Prikazali bodo tudi novo platformo uporabniških izkušenj FordPass, na vprašanja gostov pa bo odgovarjal Mike Nakrani, vodja Fordove pametne mobilnosti v Evropi, ki se mu bodo pridružili drugi vodilni predstavniki s tega področja.

 

Ford svoje delovanje širi tako na področju proizvodnje avtomobilov kot tudi na področju mobilnosti in se aktivno loteva novih priložnosti s svojim načrtom pametne mobilnosti, s katerim prevzema vodilno vlogo pri povezavah, mobilnosti, avtonomnih vozilih, uporabniški izkušnji ter na področju pridobivanja in analize podatkov.

Comments

comments