Ford bo na Svetovnem kongresu mobilnosti predstavil novo vozilo in tehnologije za vgradnjo v avtomobile, izvršni direktor Mark Fields med ključnimi govorniki

09.02.2016 – Na Svetovnem kongresu mobilnosti v Barceloni bo Ford predstavil novo vozilo za Evropo in razkril nove napredne tehnologije na področju vgrajene avtomobilske opreme, predstavil pa bo tudi najnovejše korake Fordovega načrta pametne mobilnosti.

 

Novosti bo v svojem nagovoru 22. februarja ob 14. uri po srednjeevropskem času v avditoriju 1, hale 4 konferenčne vasi predstavil Fordov predsednik in izvršni direktor Mark Fields.

 

Ford na največjem svetovnem dogodku s področja mobilnosti razstavlja že peto leto zapored. Lani je kongres pritegnil 94.000 obiskovalcev iz 200 držav. Letos se bo Fields osredotočil na dosežke pri mobilnosti, povezavah, uporabniški izkušnji, avtonomnih vozilih ter pri uporabi in analizi podatkov.

 

Na Svetovnem kongresu mobilnosti bo Ken Washington, Fordov podpredsednik za raziskave in napredni inženiring, objavil tudi zmagovalce izziva Ford Smart Mobility Game. Razglasitev bo potekala na Fordovem razstavnem prostoru (Fira Gran Via, dvorana 3, razstavni prostor C20) 24. februarja ob 10.00 uri po srednjeevropskem času. Izziv so objavili na salonu Gamescom, ko so razvijalce povabili k ustvarjanju zasnov, ki bi lahko navdihnile rešitve za mobilnost.

Comments

comments