Štefan Hadalin prevzel novo Ford Kugo ST-Line hibrid

Štefan Hadalin, alpski smučar, je ambasador Ford blagovne znamke že vrsto let. Direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, Tomaž Oblak je Štefu v uporabo predal novo atraktivno Ford Kugo ST-Line X 2.5 Duratec Hibrid s 140 kW (190KM).

Verjamemo, da Štefana vsi že dobro poznate. Med mladimi športniki je še posebej priljubljen, saj z dobrodelnimi projekti rad pomaga mladim talentom. Preteklo leto je bilo zanj težko. Izkušnje, ko se je ustavil, okreval po poškodbi, si na novo postavil vrednote, ki jim sledi in pogumno ter z zanosom stopa po poteh športnika so Štefa okrepile. Tako bodo intenzivne poletne priprave dober temelj za prihajajočo tekmovalno sezono. Ta se začne že konec oktobra.

Štefan se je Ford Kuge ST-Line hibrid razveselil že na snemalnih dnevih, ko se je prvič seznanil z delovanjem Fordove hibridne tehnologije. Pravi, da bo sedaj na svojih poteh tekmoval v ekonomični porabi in se vseh asistenčnih sistemov, ki skrbijo za varno in udobno vožnjo že veseli.

Tomaž Oblak je ob predaji ključev povedal: »Pri Fordu se zavedamo, da je za dosego vrhunskih rezultatov naših športnikov, pomembno predvsem dolgoročno sodelovanje. Tako zdaj beležimo že desetletje sodelovanja s Smučarsko zvezo Slovenije. V tem času so nas spremljali številni uspehi in stkali smo številne vezi s posameznimi športniki. Z nekaterimi tudi poglobljene, ki jih ‘nagradimo’  z osebnimi sponzorstvi. Tako Štefan Hadalin s svojo odkritosrčnostjo, zavzetostjo in zavzemanjem za zeleno okolje sledi vrednotam, ki jih predstavlja tudi Ford. Verjamemo, da bo z našo pomočjo lažje dosegel zastavljene cilje. Ob tej priložnosti mu želimo odličen povratek na bele strmine.«

Comments

comments