S Fiesto na festival v Budimpešto

Ford Fiesta v letošnjem letu praznuje 40 let in za svoje oboževalce pripravlja nepozabno praznovanje. Nekoga (in njegova dva prijatelja) bo odpeljala na Sziget festival (od 10. do 17. avgusta) v Budimpešto.

 

Nagrada, ki čaka najboljšega v nagradnem natečaju Fiestival, je res mamljiva:

 

Avtomobil Ford Fiesta za čas izleta, 3×7-dnevna karta za festival Sziget v Budimpešti (ki vključuje možnost kampiranja na festivalskem prizorišču) in kar 500 € žepnine za vse 3 udeležence skupaj!

 

Dragi ljubitelji Fieste, kaj je treba narediti, da pridete do nagrade?

 

Posnemite kratek predstavitveni video in v njem povejte, zakaj bi ravno vas Fiesta odpeljala na Fiestival. Lahko denimo poveste, da znate postaviti šotor, si skuhati jajce na soncu ali očarati varnostnike, da vas spustijo v zaodrje k Rihanni, itd.

 

Od vašega predstavitvenega videa je odvisno, koliko glasov »občinstva« boste prejeli. Pri izbiri pravega kandidata bo imela vlogo žirija, ki jo bo, poleg organizatorjev, sestavljala pevka Senidah iz skupine Muff.

 

TAKO bi se na Fiestival prijavila Senidah.

 

Glavni nagrajenec se bo od 10. do 17. avgusta zabaval na enem največjih festivalov v Evropi in od tam zavistnežem poročal, kako lepo se ima.

 

Če vas mika sodelovati (ali vaše prijatelje, znance), več o Fiestivalu najdete TU.

 

Fiestivalu lahko redno sledite tudi na naših družabnih omrežjih: Facebook strani Ford Slovenija, Instagram profilu Ford Slovenija, Twitter in YouTube kanalu Ford Slovenija.

 

Rok za oddajo prijav je 25. 7., zato ne zamudite edinstvene Fordove priložnosti.

 

Ker s Fiesto ni nikoli dolgčas.

Comments

comments