Posodobljeni Audi A4

Audi A4 je doživel nekaj malenkostnih sprememb, ki ga naredijo še bolj agresivnega in dinamičnega. Prenovili so polne LED žaromete, ki so pri vseh opremah že standardne. Seveda je na voljo opcijsko tudi slavni matrični sistem teh žarometov. Širša je tudi sprednja maska oziroma mreža, ki služi tudi kot Audijev podpis.

04_2005_20

V grobem je na voljo v petih izvedbah opreme kot so Basic, Advanced, S-Line, S in Allroad. Vsak paket opreme seveda ponuja nekaj svojega, najbolj zanimiva pa sta zadnja dva. Paket S-Line je na voljo kot paket zunanjosti in notranjosti, pravi S pa poskrbi za vrhunske dinamične užitke. Med široko motorno paleto bodo nekateri opremljeni tudi z blagim hibridnim sistemov.

08_17

Največji poudarek je na notranjosti, oziroma na multimedijskih sistemih, kjer so posodobili programsko opremo. Novi sistemi so uporabniku še bolj prijazni, prepoznavanje glasu pa po novem vključuje tudi vsakdanje izraze/fraze. Sistem komunicira tudi z infrastrukturo in vozniku sporoča, da prilagodi hitrost vozila glede na semaforje in prižiganje rdeče in zelene luči. To je žal na voljo le v nekaterih evropskih mestih, kjer je razvita tudi ustrezna infrastruktura.

11_16 06_19

Seveda so še številne druge novosti, ki si jih lahko preberete na njihovi spletni strani.

Comments

comments