Lepa dekleta, hitri avtomobili in veliko akcije

Prišel je spektakularen in težko pričakovani James Bondov film Spectre. Za največje privržence angleškega tajnega agenta je bila noč 4.11.15 precej kratka. Ekskluzivna premiera filma v ljubljanskem Koloseju je bila namreč po bondovskem času natanko ob 0:07.

MD-Spectre-3756

Še pred predstavo so obiskovalci lahko občudovali v soju žarometov predstavljene najnovejše modele Jaguarja in Land Roverja. Ob tej priložnosti je bil prvič predstavljen tudi novi Range Rover Evoque, ki bo že kmalu zapeljal na slovenske ceste.

MD-Spectre-3775

Britanski prestižni avtomobilski znamki si delita ljubezen do zmogljivosti in pustolovščin, saj nastopata v številnih Bondovih filmih. V najnovejšem filmu Spectre je v 24. Bondovo pustolovščino vključenih skupno kar 23 vozil, med njimi je osupljivo konceptno vozilo Jaguar C-X75, ki ga odlikuje kar 550 konjskih moči. Ta izjemni konceptni avtomobili si deli genski zapis s celotno paleto Jaguarjevih avtomobilov. Spectre je v atraktivnih akcijah zahteval tudi najhitrejšega, najokretnejšega in najodzivnejšega Land Roverja doslej, Range Rover SVR s 5 litrskim V8 motorjem. Ne zamudite odlične akcije!

Comments

comments