Družba Avto Rajh postala Fordov trgovec leta 2015

Družba Summit motors Ljubljana je danes podelila naziv Fordov trgovec leta 2015, ki ga je osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki je ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri poosebljal vrednote znamke Ford.

 

Eden izmed pomembnih kriterijev pri izboru Fordovega trgovca leta je zadovoljstvo uporabnikov, ki ni zgolj vljudnostna gesta, ampak merilo, ki neposredno vpliva tudi na poslovni rezultat pooblaščenega trgovca. Podjetje Avto Rajh se je v tem pogledu ponovno izjemno izkazalo.

 

Prejeti naziv je potrditev, da je podjetje na pravi poti in da so stranke deležne odlične  storitve. Zagotavljanje zadovoljstva uporabnikov pa je v veliki meri odvisno prav od odlične, strokovne in dobro uigrane ekipe podjetja Avto Rajh, ki deluje na dveh lokacijah – v Ljutomeru in v Murski Soboti.

 

Družba Avto Rajh s svojim delovanjem prispeva k uspehu podjetij in posameznikov v Pomurju. Obenem izkazuje družbeno odgovornost skozi angažma in podporo izbranih zanimivih dejavnosti in projektov v lokalnem okolju (nogomet, Vinska kraljica Slovenije, delovanje društev in druge aktivnosti), ki bogatijo vsakdan vseh generacij.

 

Direktor Summit motors Ljubljana, g. David Jurič:

»Podjetje Avto Rajh že več kot dvajset let sodi v sam vrh storitev avtomobilske panoge in je vseskozi eden izmed ključnih gradnikov zgodbe o uspehu znamke Ford na slovenskem trgu. Želimo jim obilo uspeha in odličnega dela tudi v prihodnje”.

 

Direktor Avto Rajh prodaje, g. Dušan Rajh:

“Odlično in pravočasno opravljeno delo je nujen, a ne zadosten pogoj uspešnega poslovanja. Pomembno je ohranjati zaupanje strank, vedno imeti njihovo zadovoljstvo na prvem mestu. Tako smo se navadili razmišljati in delati, tako nadaljujemo v prihodnje. Strankam se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje.”

 

Direktor Avto Rajh servisa, g. Damjan Rajh:

“Sodelavke in sodelavci podjetja so že dvajset let jedro podjetja, končni rezultat našega dela in vse nagrade so v prvi vrsti pohvala njihove strokovnosti, inovativnosti in človečnosti. Vsi skupaj smo zelo smo motivirani za dobro delo v prihodnje. V tem duhu se učimo iz napak, širimo znanja in ekipo ter obseg storitev.”

 

Zahvaljujoč dobremu delu in izjemni prodajni mreži je znamka Ford v letu 2015, s tržnim deležem 6.61 odstotka, dosegla odlične rezultate v Sloveniji. K temu so prispevale številne novosti v ponudbi in široka paleta Fordovih vozil.

Comments

comments