Mustang-Mach-E-Takrail_povecana-nosilnost-strehe-minmin

Mustang Mach-E lahko zdaj prevaža kajake in strešne kovčke

Izboljšavam in posodobitvam Mustanga Mach-E kar ni konca.

Po nedavnem povečanju dovoljene vlečne obremenitve na 1000 kg za več različic lahko zdaj na strehi vseh Mustangov Mach-E prevažate do 75 kg tovora.

To pomeni, da je Mustang Mach-E pripravljen, če se želite odpeljati do reke in vzeti s sabo kajake ali smuči za uživanje v gorah, prav tako pa lahko preprosto namestite strešni kovček, da bo dovolj prostora za vso opremo na poletnem oddihu. Dovoljenih 75 kg bi na potovanju z letalom pomenilo tri polne kovčke s prtljago, le da vam ne bo treba doplačati, če bo tehtnica pokazala kakšen gram več.

Odobritev za prevoz tovora na strehi – do 65 kg – velja tudi za modele s panoramskim strešnim oknom s seznama opreme za doplačilo, pri vseh modelih Mustanga Mach-E pa bodo digitalna navodila za uporabo v informativno-razvedrilnem sistemu SYNC41 ustrezno dopolnjena z naslednjo brezžično posodobitvijo Ford Power-Up.

Neprestano si prizadevamo izboljšati vozila naših strank, da jim bo vedno na voljo najboljša možna različica Mustanga Mach-E. Upamo, da bodo te najnovejše posodobitve poskrbele, da bodo avanture z Mustangom Mach-E še bolj nepozabne.

Comments

comments