Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Dobitniki naslova Superbrands Slovenija 2022 so izbrani. Del te prestižne druščine je tudi blagovna znamka Ford.

Katerim blagovnim znamkam v letu 2022 najbolj zaupamo?

Dobitniki naslova Superbrands Slovenija 2022 so izbrani. Del te prestižne druščine je tudi blagovna znamka Ford. Na podlagi spontanega preklica so bile izbrane in nagrajene tiste blagovne znamke, ki so v Sloveniji najbolj prepoznavne in ki jim potrošniki najbolj zaupajo.

Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Organizacija Superbrands

Organizacija Superbrands je bila ustanovljena leta 1994 v Veliki Britaniji, danes pa so prisotni v 90 državah. Naziv Superbrands podeljujejo na podlagi mnenja potrošnikov in članov strokovnega sveta. V Superbrands Slovenija so se pri raziskavi trga povezali z agencijo IPSOS, ki s spontanim preklicem 1000 sodelujočih pridobi podatke o najbolj edinstvenih, zaupanja vrednih znamkah, s katerimi se potrošniki identificirajo in ki ustrezajo njihovim potrebam in željam. V naslednjem koraku strokovni svet, ki je sestavljen iz strokovnjakov sveta trženja, odnosov z javnostmi, poslovnega sveta, medijev ter strokovnih organizacij na podlagi razlikovanja, kakovosti, zaupanja in čustvenega naboja neodvisno glasuje za vsako blagovno znamko, ki je vključena v proces glasovanja.

Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Blagovne znamke 2022

Lastnik licence za Slovenijo, Boško Praštalo, strokovnjak za poslovno in zasebno navezovanje stikov in avtor knjige Mreženje, je izrekel dobrodošlico 18 blagovnim znamkam, ki so se pridružile družini Superbrands Slovenija 2022. To so: Nova KBM, SKB banka, Barcaffe, Leone, Lidl, Merkur, Mercator, Triglav, Perwoll, Ariel, Silan, Big Bang, Generali, Old Spice, Pampers, Woop, Elan in Ford.

Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Ob prevzemu priznanja Superbrands za Ford Slovenija, je Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, povedal: »Ford ostaja zavezan hitrejši proizvodnji električnih vozil, ki nas peljejo v ogljično nevtralnost. S predstavitvijo prvega električnega modela Mustang Mach-E, ki je res pravi mišičnjak med električnimi avtomobili, doživljamo pravi preporod blagovne znamke v električni mobilnosti in Fordovih podpornih storitvah, ki jih prinaša FordPass. Rad bi izpostavil tudi edinstveno konkurenčno prednost pet letnega jamstva brez omejitve prevoženih kilometrov za vsa vozila, tudi gospodarska. Ford je tako že sedem let številka ena v prodaji gospodarskih vozil v Evropi. S pestro in konkurenčno ponudbo ostaja Ford prava izbira za stranke, kar potrjuje tudi prejem Superbrand priznanja 2022.«

Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Comments

comments